Facebook Instagram Twitter link~~POS=TRUNC Pinterest Youtube venner

Takvinduer for lettere hverdag

Gratis levering i hele Latvia, samtaler og bestillinger!

Takvinduer VELUX Premium - Fjernkontroll


VELUX Premium taklogg for INTEGRA med elektrisk fjernkontroll GGL 306821. Hvis du vil ha maksimal komfort, er de fjernstyrte VELUX INTEGRA takvinduene det riktige valget. disse vinduer styres av en fjernkontrollinkludert i kjøpet. Fjernstyrte velux takvinduer er utstyrt med elektriske persienner, parasoller og skodder. Pakken inneholder også en regnsensordet automatisk lukker vinduet når det begynner å sprette. Det fjernstyrte vinduet er tilgjengelig med både elektrisk og sol fjernkontroll. Fordeler: Øvre håndtak, innebygd ventilasjon, støv- og insektfilter, ThermoTechnology ™ -isoleringssystem, tilleggsforsegling, regnsensor, fjernkontroll, automatiske programmer. Andre glass enheter er tilgjengelige, samt forseglet, laminert sikkerhetsglass, et belegg som forhindrer avløp og er tilgjengelig med polyuretanbelegg. Vinduet har veldig god energieffektivitet - Uw 1.1. Vinduet har en 10 års garanti. Velux premium polyuretan vindu har 15 års garanti.

takvinduer velux

Velux premium takvinduer gir det høyeste
komfort og luksus ledelse. Disse takvinduene har eksklusiv design og mange unike løsninger. De gir mer lys og mye mer frisk luft. Premium takvinduer gir utmerket energieffektivitet, som også sparer på oppvarming. Gir sikkerhet og kvalitetstest i historien om 75 års velux.

Velux Premium Active - komfort for all komfort

Kontrollerer VELUX INTEGRA ® premium takvinduer, persienner, skodder, paraplyer hvor som helst hvor en mobiltelefon er tilgjengelig med det intuitive VELUX ACTIVE-programmet for smarte enheter. Basert på intelligente sensordata, vil ditt hjem gi det perfekte klimaet.

Sākums

Produkti

Takvindubutikk

takvinduer velux
takvinduer fakro

Ring oss for priser!

29123868, 27751003

siakindustry@gmail.com

velux takvinduer ringer

Gratis frakt over hele Latvia

Skriv en melding

Takvinduer

Følg som på Twitter