Facebook Instagram Twitter link~~POS=TRUNC Pinterest Youtube venner

Takvinduer for lettere hverdag

Gratis levering i hele Latvia, samtaler og bestillinger!

Takvinduer VELUX Premium - Panoramautsikt


VELUX Premium takvindu med håndtak på bunnen av rammen og panoramautsikt GPL 3050. Skylight vinduer åpne øverst er lett å håndtere med et håndtak på bunnen og toppen av rammen. Dette er det riktige valget hvis du vil ha en bred panoramautsikt når du er på et åpent vindu. Windows gir innovative ThermoTechnology ™ -systemer og ekstra tetning for forbedret lekkasikkerhet for å sikre perfekt varmeisolasjon. Vinduet har en enkeltkammerglasspakke, men det er også mulig å kjøpe en glasert glasspakke. Vinduet har 10 års garanti.

logg velux premie

Windows velux-premie med panoramautsikt

Enkel å bruke underfra - disse vinduene kan monteres på høyt vertikale vegger. Premium GPL- og GPU-takvinduet øker det naturlige lyset i lokalet, noe som betyr at vindusvinduene har en lysoverføring på 40% høyere enn vertikale vinduer. Nyt frisk og ren luft selv når vinduet er lukket ved å berøre håndtaket og åpne det i ventilasjonsmodus.

Sākums

Produkti

Takvindubutikk

takvinduer velux
takvinduer fakro

Ring oss for priser!

29123868, 27751003

siakindustry@gmail.com

velux takvinduer ringer

Gratis frakt over hele Latvia

Skriv en melding

Takvinduer

Følg som på Twitter