Facebook Instagram Twitter link~~POS=TRUNC Pinterest Youtube venner

Takvinduer for lettere hverdag

Gratis levering i hele Latvia, samtaler og bestillinger!

Takvinduer VELUX Standard Plus - Hvit polyuretan


VELUX Standard Plus takvindu med håndtak topp dobbeltkammerglasspakke og polyuretanbelegg GLU 0061b. VELUX Moisture Resistant Skylight er ideell for rom med høy luftfuktighet, samt i rom hvor det er nødvendig med hvit finish. Det varmebehandlede treet i dette takvinduet er dekket av vanntett og ikke-støvt hvit polyuretan. Resultatet er utmerket termisk isolasjon og fysisk styrke. Det elegante håndtaket på toppen av rammen er designet for å gjøre åpning og lukking med ett håndtak så komfortabelt som mulig. Håndsettet har innebygd ventilasjon, samt støv- og insektfilter. Valgfri elektrisk installasjon. Vinduet har en dobbeltkammerglasspakke og Den er energieffektiv, Uw - 1,1. Dette er en absolutt nyhet i markedet - dobbeltvinduer med doble vinduer til en veldig god pris! Vinduet har 15 års garanti.

velux takvinduer glu

Nytt fra VELUX: GLU 0061b håndtak på bunnen av rammen

velux glu0061b

Riktig, rask og sikker installasjon av PVC-takvinduer krever installasjonssett. Det grunnleggende tilkoblingssettet inkluderer: tak-til-tak-tilkobling med en hydro- og termisk isolasjonsramme for optimal energieffektivitet, samt en dampbarriere.

velux ed ed

Priser for Velux takvindu GLU 0061b tilkoblinger:

takvinduer velux

EDW-tilkoblinger brukes til tak av fliser, metallfliser, rulleprofil klassisk.

EDS-tilkoblinger brukes til bitumen-helvetesild og andre flate tak.

Sākums

Produkti

Takvindubutikk

takvinduer velux
takvinduer fakro

Ring oss for priser!

29123868, 27751003

siakindustry@gmail.com

velux takvinduer ringer

Gratis frakt over hele Latvia

Skriv en melding

Takvinduer

Følg som på Twitter