Facebook Instagram Twitter link~~POS=TRUNC Pinterest Youtube venner

Takvinduer for lettere hverdag

Gratis levering i hele Latvia, samtaler og bestillinger!

Takvinduer VELUX Standard - Hvit polyuretan


VELUX GLU 0051 Standard takvindu med håndtak sokkel topp og polyuretan belegg. Trevindu med hvit polyuretanbelegg. Takvinduet er tilgjengelig med et originalt håndtak på toppen av rammen. Vinduet kan utstyres med et håndtak nederst, separat kjøpt og installert. Det elegante håndtaket på toppen av rammen er designet for å gjøre åpning og lukking enda mer behagelig. Dette vinduet er vanntett og er derfor spesielt egnet for bad og kjøkken. Vinduet er utstyrt med ytterligere tetnings pakning, forbedret tetthet, samt unik ThermoTechnology - forbedret energieffektivitet. Vinduets energieffektivitet Uw er 1,3. Vinduet har 15 års garanti.

takvinduer velux

For riktig, rask og sikker montering av takvinduet velux glu, er installasjonssett kreves. Det grunnleggende tilkoblingssettet inkluderer: tak-til-tak-tilkobling med en hydro- og termisk isolasjonsramme for optimal energieffektivitet, samt en dampbarriere.

velux ed ed

Priser for velux takvinduer for GLU 0051-tilkoblinger:

takvinduer velux

EDW-tilkoblinger brukes til tak av fliser, metallfliser, rulleprofil klassisk.

EDS-tilkoblinger brukes til bitumen-helvetesild og andre flate tak.

  • Forbedret energieffektivitet med Thermo Technology - Denne teknologien er basert på en spesiell trebehandling som gir bedre energieffektivitet. Polyuretanvinduet er ideelt for våtrom, kjøkken, bad og rom med hvit design.
  • Enkel omhu, vedlikehold og perfekt fuktmotstand - VELUX GLU-vinduer med polyuretanbelegg krever minimal vedlikehold og trenger ikke å bli malt om tiden. Unikt beleggdesign gjør det også lettere å ta vare på, da polyuretan påføres sømløst og ikke har ledd.
  • Pleie og persienner - Takvinduer er utstyrt med et spesielt anker som gjør at du kan rotere vinduet med 180 °, noe som gjør rengjøringsprosessen enklere. Alle takvinduer er utstyrt med festemidler for installasjon av originale persienner med Pick & Click system.

Sākums

Eventuelle spørsmål eller kommentarer?

Atbildēt

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Produkti

Takvindubutikk

takvinduer velux
takvinduer fakro

Ring oss for priser!

29123868, 27751003

siakindustry@gmail.com

velux takvinduer ringer

Gratis frakt over hele Latvia

Skriv en melding

Takvinduer

Følg som på Twitter